Anganyadeu: expr.col·loq. U. 1.Fotre la cuina anganyadeu: embrutir la cuina, deixar-la desordenada i bruta; 2. Fotre’m el peu anganyadeu: fer-me mal, deixar-me el peu fet pols; 3. Enviar algú a anganyadeu: enviar algú a pastar fang, enviar algú molt lluny.


Anganyadeu realitza treballs audiovisuals per a projectes socials, culturals i petites empreses. Des de la creació de la idea embrionària fins a l'entrega del material editat. El procés de creació es fa conjuntament amb el client, per tal de construir una imatge que parli del projecte de forma personal.


Gerard Olivé és un realitzador independent, creador d’Anganyadeu.Ha treballat d’agricultor, de peó de construcció, de depenent d’un videoclub, d’operari en una fàbrica d’embotellament d’aigua i de jardiner. Al 2004 estudia Hosteleria i treballa com a cuiner al casino de Peralada, al Bulli, i al Nummun (del grup Celler de Can Roca).Al 2010 realitza els seus primers treballs audiovisuals i rep formació a l’Escola de Realització Audiovisual i Multimèdia ERAM de Girona.

http://www.anganyadeu.com/files/gimgs/10_55555.jpg